Lajm

HABlT 23-vjeçαrja: Si e kαpa nënën dυke e bërë me të DΑSHURlN tim

Ai është 27 vj/eçar. Katër muaj më parë, vura re se mamaja ime kishte ndryshuar. Ajo kishte shkuar në një kl/ub për humbje peshe dhe humbi shumë peshë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo filloi të mbante funde të shkurtra dhe bluza po ashtu të shkurtra. Ndryshoi stilin e saj të flokëve dhe grimohej më shumë se zakonisht. Ishte pothuajse si një grua e re./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kohët e fundit mbajtëm festën e ditëlindjes së 50-të të babait tim në një ho/tel. Mamaja ime është 45 vj/eçe dhe ajo dukej e mrekullueshme atë mbrëmje. I dashuri im erdhi me mua dhe ne patëm një kohë të shkëlqyer.Babai im kishte marrë shumë pije me vete kur u kthyem në shtëpi, mamaja ime u vendos në shtr/atin e dhomës tjetër që ishte e lirë, sepse tha se nuk mund të qëndronte me neve gjithë natën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet