Lajm

Drama/ ”Unë e mbajta me bukë atë”, gruaja vendon kamera në dhomën e gjumit dhe shokohet me kë e bënte burri i saj kur ajo nuk ishte…

E shqetësuar për martesën e saj, një grua ka menduar që të vejë një kamera të fshehtë në shtëpi për të parë se çfarë ndodh kur ajo nuk është aty/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Pas disa ditësh ajo gjen një pamje që e shokoi dhe e la pa fjalë.Burri i saj e tra dhtonte me njeriun më të besuar të saj dhe që ajo e kishte mbajtur aq pranë. Ja çfarë i ka treguar psikologes së The Sun si dhe përgjigjja që ka marrë prej saj. Letra e gruas:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Kapa burrin duke e bërë me shoqen time të ngushtë, e madje në shtratin tim. Ajo ka qenë shoqja ime më e mirë për plot 20 vj/et. Në kemi qenë në një dhomë lindjeje pasi sollëm në jetë vajzat tona dhe shoqëria jonë ishte shume e fortë. Ajo është 42 vj/eçe ndërsa unë dhe bashkëshorti im jemi 43. Prindërit e saj hum/bën jetën vitin e kaluar e ndërsa bashkëshorti i saj e la për një tjetër… por unë isha aty për të dhe e mbaja pranë vetes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet