Lajm

Ahh se shpirti të dhemb/ Dy mbesat e vogla dhe motra e saj dhanë shpirt në mes të rrugës, tezja tregon momentet e fundit: Ato e…

Nuk gjej fjalë të flasë dhe të mbyllë p lagët e familjes sonë. Hera e fundit që folëm në darkë deri në orën 1 të natës. Hera e parë që flisnim deri në 1 të natës. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sikur e ndjenin, po qeshnin e këndonin. Në mëngjes po i prisnim. Në 9 pa çerek, se si më hoqi engjëlli marr telefonin dhe shikoj lajmet për a ks identin, sikur ma ndjeu engjëlli që ishin ata, shkova në spital. Kur shkoj atje nuk më tregonte njeri, dëgjova që ishin 4 të vde kur”, shprehet ajo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Janë dy mbesat e mia që i rrita vetë. Kërkoj të drejtën për motrën e vetme që kishin, për kunatin që i thosha vëlla, për këto dy çupat e mia, se nuk i kisha mbesa. Kërkoj shtetin të vërë dorë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet