Lajm

23-vjeçari: Unë dhe burri im bëjmë s * ks një herë në vit vetëm, pjesa tjetër për t’u p ërqafuar

Një nënë e re ka zbuluar se ajo kr yen ma r rëdhënie me të fejuarin e saj vetëm një herë në vit, më 25 dhjetor, duke e përshkruar këtë si një “dhuratë për festën e Kr ishtlindjeve/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jen Stephens, 23-vjeç, nga Manchester shprehet për revistën “Fabulous” se është tepër e lumtur që burri i saj, Rob Walker e pranon këtë gjë dhe shton se: “E di që duket një çm enduri, por kjo funksionon shumë mirë për ne”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Fakti që kemi lënë Kri shtlindjetmënjanë për s*ks, në të vërtetë na bën më të fortë si çift, ne e duam njëri-tjetrin akoma më shumë tani”, thotë ajo, duke shtuar: “Jemi të lumtur që thjesht përqafohemi dhe p uthemi për pjesën tjetër të vitit”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet