Lajm

Kthehet ne Kukes pas 10 viteve… i tregon te gjitha… Do mbeteni pa fjale! VIDEO Rrenqethese

kthehet në Kukes pas 10 viteve…. i tregon të gjitha… Do mbeteni pa fjalë ! VIDEO Rrenqethese “Nuk ka shqiptar të gjallë mbi këtë tokë, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

që mund t’ia kthen kredibilitetin, etikën, nderin, moralin, respektin, madhështinë dhe dinjitetin. Nuk do ta besoni se cfare ka ndodhur gjate ketyre 10 viteve do mbeteni pa fjale !/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet