Lajm

HABlT 23-vjeçαrja: Si e kαpa nënën dυke e bërë me të DΑSHURlN tim

E kam kapur nënën time duke bërë se.ks me të dashurin tim në sht/rat.Ata ishin mbi njëri-tjetrin, por unë kam qenë shumë e tr.onditur sa nuk kam mundur t’iu them asgjë atyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mendova se kisha një lidhje të mirë me të dashurin tim. Ne u lidhëm gjashtë muaj më parë. Unë jam 23 vj/eçare dhe shpejt u dashurova me të dhe isha shumë e lumtur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai është 27 vj/eçar. Katër muaj më parë, vura re se mamaja ime kishte ndryshuar. Ajo kishte shkuar në një kl/ub për humbje peshe dhe humbi shumë peshë.Ajo filloi të mbante funde të shkurtra dhe bluza po ashtu të shkurtra. Ndryshoi stilin e saj të flokëve dhe grimohej më shumë se zakonisht. Ishte pothuajse si një grua e re.Kohët e fundit mbajtëm festën e ditëlindjes së 50-të të babait tim në një ho/tel. Mamaja ime është 45 vj/eçe dhe ajo dukej e mrekullueshme atë mbrëmje. I dashuri im erdhi me mua dhe ne patëm një kohë të shkëlqyer./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet