Lajm

Virυ si falimentοn miliοnerin e muzikës, Sinan Hoxha përbaΙΙet me të papritυrën

Virυ si falimentοn miliοnerin e muzikës, Sinan Hoxha përbaΙΙet me të papritυrën/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ata u përkasin kategorive ndër më të prekurat nga moszhvillimi i dasmave dhe koncerteve, të cilat mbeten ende sot burimi kryesor i të ardhurave për ta..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet