Lajm

U dashuruan që fëmijë dhe mezi e pritën dasmën, por 5 minuta pasi u bënë burrë dhe grua humbën jetën të dy: Mezi prisnin të bëheshin me fëmijë!

Jeta është e shpejtë, ka ditë të lumtura dhe të momente të bukura. Ama ka edhe ditë që nga të lumtura kthehen në të zeza./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo është historia e një çifti që duheshin që fëmijë, por dasma u tyre u ktyhe në dhimbje. Historinë e tyre e ka sjellë Sky News. Ata u deshën që fëmijë dhe u martuan, por 5 minuta pasi u bënë burrë dhe grua të dy ndërruan jetë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Harley Morgan e organizoi me detaje dasmën e saj dhe mendonte se si do të ishte jeta me të dashurin e saj që nga fëmijëria, Rhiannon Boudreau./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet