Lajm

Sa lajm i bukur.. Me të mbaruar Përputhen Iliri dhe Gilberta do martohen

Gilberta është konkurentja e “PerPuthen +40”, e cila u deklarua për Ilirin dhe anasjelltas, Iliri për Gilbertën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në fund të programit dy të dashuruarit u “de tyruan” t’i përgjigjeshin disa pyetjeve të publikut dhe ndër pyetjet që tërhoqi më shumë vëmendjen mediave rozë dhe jo vetëm, ishte tema e martesës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

A janë vërtetë kaq gati për martesë çifti i sapo deklaruar, a po ndíkohen ato nga mosha apo thjeshtë po shijojnë momentin dhe po lënë kohën të vendosi në favor të tyre.Pyetja drejtuar çiftit në fjalë ishte tekstualisht “pse nuk martoheni se shkoni shumë?”Ai që merr guximin të përgjigjet i pari është Iliri, i cili shprehet në anglisht, meqë edhe Gilberta, partnerja e tij e deklaruar në program është një mësuese e gjuhës angleze, “do ta kemi parasysh në work in progres”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet