Lajm

Po Ιuante Te Shtëpia E Gjyshit, 4-Vjeçari Bi.e Nga Kati I Tretë I Banesës, Niset Me Urgjencë Drejt Tiranës

Një fëmijë 4 vjeç ka rë.n.ë nga lartësia dhe është nisur me ur.gjencë drejt TiranësNgjarja ka ndodhur mbrëmjen në Pogradec./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas njoftimeve paraprake, i m.it.uri dy.sh.ohet se ishte duke luajtur në shtëpinë e gjyshit të tij, në fshatin Vërdovë dhe është rr.ëzua.r a.ks.ide.ntal.isht nga kati i tretë i banesës, duke p.ës.uar dë.mt.im.e në trup./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fillimisht 4-vjeçari është dërguar në Sp.ita.lin Rajonal të Pogradecit për të marrë ndihmën e parë mjekësore, por tashmë është nisur drejt Tiranës për një mjekim më të specilaizuar.Ky shtetas do të transportohet në Tiranë, për mjekim më të specializuar/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet