Lajm

Morën të njëjtën spermë, në të njëjtën kohë/ Dy vajzat lezbike mbesin shtatzënë: Është sikur ke binjakë!

Një çift i të njëjtit seks, i cili vendosi të provonte dhe të ngelej shtatzënë në të njëjtën kohë duke përdorur të njëjtin dhurues të spermës, kanë lindur/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

fëmijë në të njëjtën kohë dhe u duket sikur kanë binjakë. Kështu shprehen Georgia Ashford-Singer, 27 vjeç, dhe gruaja e saj Becky, 28 vjeç, nga Bristol. Ato mbetën shtatzënë me spermë dhuruese vetëm gjashtë ditë diferencë nga njëra-tjetra./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nëntë muaj më vonë, dy lezbiket kanë një djalë dhe një vajzë, pasi ato lindën brenda 13 ditëve nga njëra-tjetra. Kjo ka lumturuar pa masë çfitin e ri. Megjithatë, ana e keqe e kësaj lloj shtatëzanie është se të dyja nënat janë duke duruar shumë netë pa gjumë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet