Lajm

Luante tek ‘Familja Moderne’ ja se në çfarë gjendje ka përfunduar Myrvete Godanci

Familja Moderne ishte seriali i pare shqipetar pas vitit 1999./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Aty u bene shume te famshem aktoret e ketij seriali ku ka personazhe qe edhe me nuk jane ne kete jete./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Njera nder to ishte edhe ‘Drita’ apo Myrvete Godanci e cila luante rolin e nenes se Ardit, Almes, Korabit dhe Zanes.Ajo eshte plakur aq shume saqe menzi se e njoftem. Shihnj pamjet ne vazhdim…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet