Lajm

Janë bukuri si i ka bërë nëna/ Këto janë aktoret më të bukura shqiptare, më e bukura prej tyre është…

Gjithashtu një tjetër mit që ekziston për mollëzat thotë se sa më të mëdha dhe të dukshme të jenë ato në fytyrën e një gruaje, aq më e pjekur dhe pjellore është ajo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sot, duket se është e thjeshtë për ta parë veten me mollëza si ato të Sophia Loren, Gina Lollobrigida, apo Michelle Pfeiffer. Mjafton pak botox dhe kaq!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sigurisht, ajo që zgjon më tepër kuriozitetin tonë janë gratë e njohura shqiptare me mollëzat më të bukura, por krejtësisht natyrale. Më poshtë kemi listuar 10 prej aktoreve të kinematografisë së vjetër shqiptare, mollëzat e të cilave nuk do t’i harrojmë kurrë!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet