Lajm

Djali la nënën 82 vjeçare jashtë shtëpisë për tri ditë

Një nënë 82 vjeçare u gjet e lënë jashtë shtëpisë së saj për tri ditë në Kinë, pas fëmijët e saj nuk u pajtuan mes vete për koston e kujdesit ndaj saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Djali më i ri me ndihmën e gruas së tij hodhi nënën e tij jashtë shtëpisë së saj në Yangzhou, provincën Zhejiang më 17 prill pasi ajo r.ef.uzoi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

t’ua jepte pensionin…Ajo mbeti jashtë shtëpisë për tri ditë, derisa policia lokale u det.yrua.n të i.nterv.enojnë. Sipas raporteve, gruaja nuk mund të ecte vetëm dhe ishte dëgjuar duke q.a.rë nga kalimtarët…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet