Lajm

Çifti i martuar fiton rekordin Guinneѕѕ рër diferenсën më të madhe të gjatëѕisë

James dhe Chloe Lusted sapo janë konfirmuar nga komisioni i rekordeve Guinness si çifti i martuar me diferencën më të madhe të gjatësisë, rreth 60 cm. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ata u konfirmuan nga Rekordet Botërore Guinness si mbajtësit e rekordit të diferencës së gjatësisë, në kategorinë specifike Çift i martuar, se kse të ndryshme, gruaja më e gjatë. Chloe është e gjatë pak më shumë se 1.65 cm, ndërsa James me gjatësinë modeste 1.09./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

33-vjeçari vuan nga një formë e rrallë nanizmi e njohur si Displasi Diastrofike, por kjo nuk e ka ndaluar që të bëhet aktor dhe prezantues, kurse bashkëshortja e tij 27 vjeçarja Chloe, është mësuese. James thotë se kur ishte i vogël nuk besonte se do të martohej, por shton se lidhja e tyre provon se për këdo ka një njeri me të cilin të lidhen/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet