Lajm

Zoti bën mrekuIIi të mëdha! Mjekët thanë gruaja do hυmbaѕë jetën me foshnjen gjatë lindjes, por të dy ѕhрëtuan/ Djali qau раѕ dу orëѕh

Të bëhesh nënë është gjëja më e bukur në botë thonë. Por jo gjithmonë për një grua çdo gjë shkon mirë, për të sjellë një fëmijë në jetë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tracy Hermanstorfer 33 vjeç, e cila ishte shtatzënë dhe me shëndet shumë të mire, vuajti gjatë lindjes shumë. Ajo ishte mirë, por çdo gjë ndryshoi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjatë mesantës ajo ndjeu dhi mbje të mëdha në pjesën e fundit të barkut. I shoqi e çoi me ur gjencë në shtëpi, por mjekët i thënë se as gruaja dhe foshnja që ata prisnin nuk do ia dilte të jetonin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet