Lajm

Shoferi I Mikserit Të Betonit U Përpoq Të Sh.mangte Përp.lasjen Me Një Veturë, Por Përsëri Krijoi Një Rrë.Mujë Të Vërtetë(VIDEO)

Një video që po qarkullon në internet tregon momentin kur një shofer i një mikseri për beton u përpoq të sh.mangte një pë.rp.las.je me /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

një veturë, pamje që supozohet se vijnë nga Rusia.Por derisa tentoi të shm.angte pë.rpl.asj.en dhe të anashkalonte një makinë, ai e pë.soi shumë k.eq./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet