Lajm

Ku po shkon kjo botë? E kapi burrin duke e bërë me një vajzë të re, gruaja: Po ia dredh edhe unë tani, po nuk di s’i ta bëj

Ai e di, që unë jam në dijeni që po më trad hton. Por nuk e që edhe unë po e tr adhtoj gjithashtu. Ky është rrëfimi i një gruaje për psikologun. Në artikullin e botuar nga The Sun, tregoi se tra dhton partnerin me një djalë që punon në një restorant ku shkon për drekë me kolegët./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rrëfimi i plotë:Ai është i dashur. Është 28-vjeç, i aftë dhe beqar, si edhe da shnor i shkëlqyer. Ne e kemi bërë 3 herë gjatë dy javëve të fundit. Por nuk do e kisha humbur aspak nëse partneri im nuk do më kishte trad htuar më parë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Zbulova se ai ishte po më trad htonte kur i kontrollova telefonin disa muaj më parë. Pashë mesazhet e tij dhe rezultoi se shkonte me një vajzë të re që kishte në punë. Ajo është 18-vjeçe, kështu ai duhet të duket si një pl ak i ndyrë pasi është 30 vjeç.Unë jam 31 dhe kemi bashkë dhjetë vite. Parkova makinën pranë punës së tij dhe i pashë të dilnin për dore. U ndjeva shumë keq./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet