Lajm

Ka Qenë Mësuese Në Bùrgùn E Fierit/ Gilberta Të Këput Shpirtin Me Rrëfimin: Shkoja E Vija Duke Qarë, Unë U Mësova Të Shkruanin Gjuhën E Nënës, Ata Më Mësuan C’ishte Liria

Konkurrentja e Për’Puthen +40 tha se ata i mësuan vlerën e lirisë dhe se sa e rëndësishme të shpresosh./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ishte një punë vullnetare për të lu ftuar analfabetizmin. Askush nuk pranoi të shkonte dhe shkova unë. Unë u mësova gjuhën shqipe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet,

kurse ata më mësuan se sa e rëndësishme është të shpresosh edhe se sa vlerë ka liria. Unë çdo ditë shkoja duke qa rë sepse nuk i shikoja dot ashtu“, tha Gilberta.Në takimin me Ilirin, Gilberta ka treguar se ka punuar në bu rgun e Fierit si mësuese.Ajo u shpreh se ishte ishte një punë që i mësoi shumë, pavarësisht se ishte e vështirë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet