Lajm

Iliri i tregon të gjitha pasi u puth me Gilbertën: Gruaja që kam dashur më parë kishte një fëmijë e doja si timin, por ajo….

Iliri: Ka qenë një person pak me depr esion që nuk e kuptonte e vlerësonte qetësinë time. Unë kisha kuptuar që në fillim por e kisha dashur si person. Kam pasur një durim të çuditshëm,./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo ka pasur edhe një fëmijë, jam kujdesur sikur të kishte qenë i imi. Kam ndenjur nga dashuria mbase një mrekulli mund ta qetësonte dhe ekuilibrohej/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. Kishte reagime shumë të forta. Ishte shumë xheloze dhe e shpinte të kuptonte sikur e kisha t radhtuar, kjo e nxirrte si një person me dy personalitete.Në takimin me Gilbertën Iliri ka treguar disa detaje në lidhje tme marrëdhënien e tij të fundit. Ai tregoi se ajo ishte një person në de pres ion, e cila reagonte në mënyrë të ash për për çdo gjë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet