Lajm

E rrallë: Fëmija lind me një dhëmb(FOTO)

Derisa bebeve iu dalin dhëmbët gjatë muajit të gjashtë, Isla-Rose Heasman nga Devoni i Anglisë, është dashur të vizitonte mjekun pa i bërë ende dy javë, për t’i larguar dhëmbin që po i lëvizte./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Me këtë rast, ajo është bërë “pa cie ntja më e re ndonjëherë”, së paku në klinikën ku e dërguan. Asaj ia lyen nofullën e poshtme me një krem qetë sues, sepse është shumë e re për an este zion, para se t’ia largonin dhëmbin përmes një inter ven imi mjaft të lehtë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“U largova nga salla me lot në sy, sepse më dh imb sej e bija. Por, ajo ishte më e fortë se unë, as që qa u dhe ishte shumë e fortë” ka thënë bëna e vogëlushes.Raportohet se të lindurit me dhëmbë është shumë e rra llë, pasi që konsiderohet se kjo u ndodhë vetëm 2,000 bebeve që lindin brenda vitit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet