Lajm

Djali ishte i Ιidhur me një νajzë për 3 vite por një ditë në internet zbuΙoi të νerteten e hίdhυr

Kështu kaluan 3 vite lidhje, por një ditë të bukur dhje.tori,E dash.ur , Jam një djalë rreth 30 vjeç. Pesë vite më parë, njoha një vajzë e cila ishte nga i njëjti vend si unë, Bost.on./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

kur i bie telefonit, ajo nuk mu përgjigj.A.snjë shen.jë je.te as nga telef.oni, as nga rrje.tet so.cialPas disa muajsh, nisëm takimet e shpeshta kur unë vija në Bos.ton dhe kalonim shumë mirë bashkë!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

e për disa ditë. Befas, në Fa.ce.b.oo.k më del e das.hura. ime e veshur nus.e. Ishte mar.t.uar!Ajo më shkruan pas disa ditësh dhe më kërkoi të mos e me.rrj.a më në telefon apo ta be.zdi.sja.Nuk e di çfarë të bëj, si të vep.roj?! Ajo tani pret një fëm.ijë që nuk e di i kujt është dhe mua nuk më fl.et e as nuk do që ta kon.taktoj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet
3