Lajm

Ѕhqiрja i thotë të dua Хhuseрes: Ai ja pret shkurt ” Unë jam kazanova”

Shqipja: Kam filluar të të dua!Giuseppe: Po Rolandi?Giuseppe: Ai është i dashuruar me ty.Shqipja: Më ka thënë që është xheloz, thotë pse shikon nga Giuseppe…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Edhe në studio, konkurrentja rrëfen se ka filluar të ndjejë për Giuseppen, ndërsa thotë se atë deklaratë në takim e bëri sepse ashtu e ndjeu: “Ashtu u ndjeva, vera, plus po hanim…”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndërsa Giuseppe nguron të përgjigjet por thotë se do kohë dhe kërkon të ecë në hapa të ngadaltë.Nga ana tjetër, Shqipja i kujton se nuk e ka marrë asnjëherë në telefon. “Si nuk më ke telefonuar njëherë?!”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet