Lajm

Vajzat e vogla vallëzojnë pranë kalit, por ajo që ndodh vetëm pas 10 sekondash do t’ju sh0kojë(VIDEO)

Vajzat e vogla vallëzojnë pranë kalit, por ajo që ndodh vetëm pas 10 sekondash do t’ju sh0kojë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kuajt janë kafshë të bukura, simbol i hijeshisë, fo rcës fizike, ata janë të dashur në të gjithë botën dhe rëndësia e tyre kulturore dhe historike është e padiskutueshme, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Falë kuajve distancat janë re d ukt uar në të kaluarën, duke sjellë popullsi shumë të ndryshme më afër.Ata nx itën tregtinë, lejuan që lajmi të përhapet.Ata janë kafshë të ja shtëz ak onshme, inteligjente dhe të shoqërueshme dhe gjithmonë të dobishme për njerëzit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet