Lajm

O Zot i madh ç’qe kjo trägjedi?! Makinat bëhen copa-copa, 10 veta japin shpirt në mes rrugës/ 9 prej tyre ishin fëmijë të vegjël

Një tr ä gjedi e madhe raportohet nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Një grup personash kaluan një ditë të bukur në plazh, por kthimi i tyre në shtëpi do të kthehej në një tra gjedi të madhe./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Si bëhet e ditur 10 persona kanë hu mbur jetën. Të gjithë ata ishin të mi tur. Fëmijët ishin nga mosha 4 vjeç deri në 17 vjeç.Kjo ngjarje kaq e rëndë ka ndodhur në shtetin e Alabamas./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

8 prej fëmijëve dhanë shpirt në vend. E si bëhet e ditur më tej një fugon u për plas me makinën ku ishin fëmijët. Më tej sqarohet sipas autoriteteve rruga ishte e lagur nga shiu dhe pasi fugon i u p las me makinën ku ishin të rinjtë disa ma kina të tjera u për plasën.Autostrada ishte e mbyllur për disa orë. Shkaku i a ks identit po het ohet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet