Lajm

Lajm i mirë! Nga kjo datë lejohet aplikimi për vizë gjermane, këto janë kushtet

Personat e vaksinuar plotësisht mund të kthehen në Gjermani për vizita, udhëtime biznesi dhe qëllime turistike nga 2 javë pas vaksinimit të fundit, me kusht që të mund të udhëtojnë përmes informacionit të nevojshëm, kërkohet një vizë e vlefshme”, njofton ambasada./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjithashtu, në njoftim thuhet se “ të vaksinuarit plotësisht duhet të bëjnë takime për vizat Shengen në ambasadën në Prishtinë nga fillimi i korrikut”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Dokumentet në lidhje me statusin e vaksinimit duhet të dorëzohen kur dorëzoni aplikacionet. Kërkohet një provë e vaksinimit të plotë me një vaksinë të miratuar në Gjermani, e cila zgjatë të paktën 14 ditë”, bën të ditur ambasada gjermane.Ndryshe, për më shumë së një vit, qytetarët e Kosovës nuk kanë mundur të aplikojnë për viza turistike, përveç rasteve urgjente./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet