Lajm

Çifti filmohet duke e krуer në 2000 metra lartëѕi, раmjet po thуeеjnë rrjetin(Foto)

Një çift është k apur nga kamera duke kryer marr ëdh ënie në 2000 metra lartësi në malet Austriake./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kamera e cila shkrep çdo 20 minuta, arriti të kapte momentin in t i m mes këtyre dy personave. Pamjet u ka pën në parkun kombëtar Nock të Austrisë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Çifti duket se po kalon momente relaksuese pas një kohe të gjatë hiking. Në fillim dyshja ishin ulur pranë njëri-tjetrit dhe po shijonin peisazhin deri kur u shqafën n u d o.Dhe pse pas disa momentesh çifti nuk ishte më aty, fotot e tyre u bënë v irale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet