Lajm

93-vjeçarja nga Drenasi “i lë” gratë shtatzënë vetëm me të prekura!(VIDEO)

93-vjeçarja nga Drenasi “i lë” gratë shtatzënë vetëm me të prekura!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në këto rrugë e male të Gllanasellës së Drenasit kalojnë shumë gra të cilat kanë nevojë për ndihmë. Dhe për këtë, drejtohen tek 93-/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

vjeçarja Halime Krasniqi. Që nga ky rast, puna dhe mirënjohja për të nuk ndaloi asnjëherë.Me këtë që bën Krasniqi, thotë se ka arritur t’ua mundësojë shumë grave që të mbesin shtatzënë, madje edhe një 56-vjeçareje./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet