Lajm

17-Vjeçarja Shet Vi Rgjërinë Për Një Iphone 8, Shikoni Çfarë I Ndodh Në Hotel (VIDEO)

Një vajzë adoleshente që nxorri në ankand vi rgjërinë e saj në këmbim të një iPhone 8, ka marrë një mësim të tm errshëm.Raportohet se 17-vjeçarja e kishte postuar ‘ofertën’ në një forum në internet, ku thoshte se do të hiqte dorë nga vi rgjëria nëse dikush i jepte para në vlerën e një Iphone 8.Por një vlogger-e (person që merret me videot online) vendos t’i japë kësaj vajze një mësim të mirë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo e kontakton si një person i interesuar për të bërë “marrëveshje” me të dhe gjithçka regjistrohet.Takohet me vajzën dhe ajo i thotë: “Secili merr atë që do”.Pastaj i jep asaj rreth 60 paund si “depozitë” dhe caktohet ora dhe vendin për të kryer marrëdhënie.Por adoleshentja nuk ia ka idenë se do të turpërohet /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kulmi i shfaqjes ndodh kur vajza ndodhet brenda dhomës së hotelit me klientin e saj, i cili i dorëzon një iPhone 8 të ri për t’i fituar besimin.Por gjërat shkojnë keq për vajzën kur tre burra të tjerë – njëri me një aparat fotografik – hyjnë në dhomë dhe treshja thotë se duan të “argëtohen” pak.Adoleshentja e tm erruar mbështetet në shtrat dhe pastaj vajza që organizoi gjithçka del nga banjo e dhomës së hotelit për të ndaluar skenën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet