Lajm

Ku Jdes Kur Të Shkoni Në Shqipëri, Ja Çfarë Po Ju Nd Odh Kosovarëve

Diskriminim i policisë në Shëngjin? Dënon veturat nga Kosova, por jo ato nga Shqipëria/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në adresën e ine ka ardhur një video e një pushuesi kosovar nga Shëngjini, i cili pretendon se ata po diskriminohen në bregdetin shqiptar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pamjet e dërguara, tregojnë dy makina me tabela nga Kosova, të cilave u janë bllokuar gomat nga policia për vendparkim të gabuar.Mirëpo, ajo çfarë vërehet, është se vetëm disa metra më para një tabelë me tabela të Shqipërisë nuk merr dënimin e njejtë.Për më shumë shikoni videon më poshtë: hape pamjen më poshtê dhe shikoje të plotë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet