Lajm

Gazetari shqiptar s’lë gjë pa thënë: Në bllok të Tiranës vajzat shqiptare jepen me qira dalin dhe….(VIDEO)

Bledi Mane ka habitur me deklaratën e tij duke thënë se në Bllok ka njerëz të pasur dhe kriminelë, ndërsa vajzat ekspozohen dhe “jepen me qera”. Ndërsa Shqipja tha se në të shkuarën, vajzat e bllokut kanë qenë të shkolluara, të edukuara dhe vinin nga familje të mira./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Bledi Mane: Edhe në jetën urbane dhe sociale, cdo qytet i madh ka atë pjesë që quhet “downtown” që ka dyqanet dhe lokalet e shtrenjta dhe njerëzit bëjnë sfilatën e rrobave të shtrenjta, makinave. Blloku fatmirësisht apo fatkeqësisht vazhdoi të mbetet i tillë pas ’91 ku njerëzit kryqëzohen dhe shfaqin atë që meritojnë ose nuk e meritojnë. Një njeri Blloku është i pasur, kriminel…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shqipja: Gjithë Blloku që ka qenë më përpara nuk është më, ka pasur një ndryshim të rrënjësishëm. Më përpara, një vajzë Blloku ka qenë e shkolluar, e edukuar, me familje të mirë. Kur dilja unë në moshën time 19,20 kanë qenë vajza të sakta, prandaj thashë që periferia ka ardhur në Tiranë, është në Bllok./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet