Lajm

“D oktorët më th anë që f oshnja nuk mund të mbijetojë më sh umë se 48 orë, por ajo tani po rr itet”

Një 23 vjeçare nuk kaloi ditë të mira gjatë shtatëzanisë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kirsty Mizon kur ishte në javën e 13 i shpërthyen ujërat dhe doktorët i thanë që nuk kishte as edhe një shansë të vetme që fëmija i saj të mbijetonte. Madje, po të njëjtit i thanë se nuk do të mund të jetonte më gjatë se 48 orë shtyppni relkamen shikoni vjideo../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kirsty Mizon kur ishte në javën e 13 i shpërthyen ujërat dhe doktorët i thanë që nuk kishte as edhe një shansë të vetme që fëmija i saj të mbijetonte. Madje, po të njëjtit i thanë se nuk do të mund të jetonte më gjatë se 48 orë shtyppni relkamen shikoni vjideo../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet