Lajm

Dy Vëllezërit Shqiptar Heqin Rripat Në Sy Të Eni Çobanit, Të Preket Zemra Nga Ajo Që Ndodhi

Të ftuar në seancën e ndërmjetësimit “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare kanë qenë dy vëllezër të cilët prej kohësh janë në konflikte me njëri-tjetrin dhe nuk flasin.

Eduardi ka marrë kredi në vitin 2008 për vëllain e tij Gramozin, i cili kishte një biznes të gjësë së gjallë. Për arsye të shumta, kjo kredi nuk është paguar akoma.

Tani Eduardi i kërkon vëllai të tij Gramozit që të paguajë paratë e kredisë sepse banka po e shqetëson atë dhe se mund t’ia marrë të gjitha pronat që ka.Të dy vëllezërit hoqën rripat e pantallonave për të gjuajtur njëri-tjetrin. Edhe fjalori i tyre degradoi dhe dy vëllezërit u ofenduan me fjalë banale.