Lajm

Ana Kauri në një lidhje, na zbulon për herë të parë detajet

Qe pas daljes nga Perputhen eshte aluduar se Ana eshte ne nje lidhje. Deri me sot ajo nuk ka dashur te jap detaje per jeten e saj publike. Por duket se ka ardhur momenti ta tregoje./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ana ka treguar se eshte ne nje lidhje ndonse ai nuk eshte fytyre e njohur dhe nuk do te behet i tille.“Sot Ana është në një marrëdhënie, e sapo krijuar se ka dhe shumë nga ata persona/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

që aludojnë dhe thonë që kam qenë e lidhur kur isha në Përputhen. Është një marrëdhënie e re edhe pse shumicës i interesojnë ta marrin në aspektin tjetër. Ndihem shumë e lumtur me veten dhe partnerin tim. Nuk është fytyrë publike dhe nuk ka për t’u zbuluar ndonjëher”-ka thene ajo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet