Lajm

Ah e zeza nënë! Vajza 8 ditëshe e bukur si drita humb jetën pasi e puthi një e afërme, arsyeja do u prek shpirtin

Lindja e një fëmije gjithmonë sjell gëzim te gjithë të afërmit dhe jo vetëm te nëna dhe babai. Por duhet bërë shumë kujdes, pasi foshnjet e vogla nuk duhen puthur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një histori e trishtë ka ndodhur me një foshnje 8 ditëshe, e cila ka humbur jetën pasi e puthi një e afërme e cila ishte sëmurë me grip. Edhe pse i doni shumë foshnjat e vogla nuk duhen puthur shumë dhe sidomos kur jeni sëmurë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo pasi ata mund të marrin he rpes, ose në rastin më të keq mund të humbin edhe jetën. Ky ishte fati i hidhur i Aliza Rose-it, e cila 8 dit pasi lindi humbi jetën sepse e puthi një e afërme që ishte e sëmurë me grip./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet