Lajm

Rrëfimi i pazakontë i shqiptares: 17 vjeç më kanë marrë UFO-t, kam parë banorë të diellit

Shumë prej nesh janë të njohur me pretendime të ndryshme për fenomene paranormale, pavarësisht faktit nëse jemi skeptikë apo i besojmë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për të folur pikërisht për këto fenomene paranormale, sa të vërteta janë, a bazohen ato në fakte shkencore dhe a ka një shpjegim real për to, të ftuar në programin “Rudina”, në /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

, kanë qenë Alfred Cako, studiues dhe botues, Flora Xhemani, gazetare turizmi dhe Altin Bogdani, psikolog, studiues dhe botues.“Fenomenet paranormale quhen të gjitha ato fenomene, të cilat nuk perceptohen nga arsyeja njerëzore./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet