Lajm

Nuk ka të ndalur Amerika!: Dhurohen 29 automjete të blinduara për Ushtrinë e Kosovës

Qeveria e SHBA dhuroi 29 mjete të reja, të bIinduara, shumë përdorimshme dhe me lëvizshmëri të lartë (Humvee) për këtë strukturë të deklaruar në NATO./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nga ana e saj, ambasadorja Kim tha se dhurimi i mjeteve të reja kontribuon në transformimin e bataIionit të II të këmbësorisë, nga një batalion i lehtë, në një bataIion të mekanizuar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet