Lajm

Nënës i dridhet shpirti pasi e lind pa jetë foshnjen dhe qan, infermjerja e lèndon edhe më shumë/ I tha….

Humbja e një fëmije është një dhimb je e madhe, që nuk i urohet askujt. Rachel Whalen mezi e priste, që të sillte në jetë fëmijën e saj, por ajo e lindi të pajetë foshnjen e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në momentin që i dhanë lajmin e keq, ajo nuk mund të pushonte së qari. Por sikur mos të mjaftonte kjo një nga infermieret e ka lë nduar edhe më shumë me fjalët e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Teksa ajo qante infermierja i ka thënë se duhet të pushonte së qari, pasi nuk do e duronin shumë atë.Kurse mjeket dhe stafi tjetër i spitalit e kanë ndihmuar ta kaloj dhimbjen e saj të madhe.Gruaja i ka falenderuar të gjitha mjeket, që e kanë ndihmuar ta kaloj atë që i ndodhi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet