Lajm

Jepet vendimi për italianen që u mori jetën dy të rinjve shqiptar, nëna humb ndjenjat: Nuk ëshë drejtësi kjo!

G jy kata italiane ka dë n uar me 5 vite burg gruan që për plasi për v dekje dy të rinjtë shqiptarë, Ergi Skenderi dhe Xhulio Kaja nga 20 vjeç./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ky ishte vendimi i dr ejtësisë italiane për a ksidentin 30 qershorit 2019 për Irina Veteren, e cila atë natë kur po shkonte në shtëpi me makinë në gjendje të de h ur përplasi shqiptarët buzë autostradës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por në momentin që po lexohej pretenca për italianen, nënës së njërit prej vik tim ave i ka të fikët, pasi protestoi dhe ku ndër shtoi. Familja e konsideroi të padr ejtë vendimin, ndërsa lëshuan disa thirrje drejt trupit gjykues“T urp! Kjo nuk është dr e jtësi“. Të afërmit e dy v ikt im av e u shprehën se pranimi i faj ës isë nuk është në për pjesë tim me realitetin dhe fa ktet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet