Lajm

Antonela Nuk Mban Dot Lotët, Rrëfen Jetën Në Itali: Çohesha Në Orën 4 Për Të Pastruar. Zbulon Planet E Të Ardhmes Në Televizion

Antonela nuk ka mbajtur dot emocionet në “Top Arena”, ku është marrë në pyetje nga Fjoralba Ponari në lidhje me jetën e saj në Itali dhe vështirësitë që ka kaluar me familjen./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Antonela ka rrëfyer edhe më parë se sa e vështirë ishte periudha e divorcit të prindërve dhe emigrimi në Itali, por nuk arriti të mbante lotët kur u pyet për punën më të vështirë që ka bërë.Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Antonela: Puna më e vështirë ka qenë kur kemi shkuar në Itali, unë isha në shkollë, mami çohej në orën 4 dhe shkonte të pastronte zyra. Unë e ndihmoja.Fjorlba: Kush dashuron më mirë, shqiptarët apo italianët?Antonela: Shqiptarët.Fjorlba: I mban mend emocionet e dashurisë së parë?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet