Lajm

Pronarët nuk janë në shtëpi, Ja çfarë bën pastruesja e vetme , fut gish.tat dhe …

Pronari i kësaj shtëpie vërtetë është larguar për në punë, por pronën e tij e ka lënë në duar të “sigurta”.Për më tepër ai ka/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

me se të argëtohet kur të kthehet në shtëpi dhe të dëgjojë “zogun” magjik, që do t’i tregojë se çfarë ka bërë pastruesja e tij/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

…Në këtë video do të shihni se si pastruesja që filmohet pa e ditur, në momentin që pronarët nuk janë në shtëpi, zhvishet dhe rrobat e saj i fut në lavatriçe, ndërkohë që pastron vetëm me të brendshme.Por ajo që të tërheq më shumë nuk është veprimi i pastueses, por trupi i saj se ksi dhe fut gishtat e vetme ne shtepi duke.…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet