Lajm

Nëna shqiptare bën për spital fëmijën e saj, i vuri kabllon në … dhe për pak desh e…

Të martën është arr estuar një grua nga Istogu që kishte rr ahur fëmijën e saj me ka bllo.Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Rasti është njoftuar në p olici dhe nëna është arr estuar me vendim të prok urorit për 48 orë. Fëmija ka marrë tre tman mjekësor,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ku i janë hasur edhe lë ndime në pjesët e ndryshme të trupit. Ndërsa, fëmija është dërguar i sigurt tek një familje që pranojnë vullnetarisht fëmijë dhe nuk është vendosur ende nëse do i kthehet nënës”, ka thënë ai./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet