Lajm

Detajet rrëqethëse/ Iu futën në shtëpi dy djem 70-vjeçarja shqiptare ta prek shpirtin: S’kam as fëmijë e as burrë më ndihmoi Zoti

Një ngjarje e rëndë ndodhi gjatë natës në fshatin Kishagji të Pukës, ku një 70-vjeçare është dhun ar dhe gra bitur nga dy persona me maska. Mrik Ndoja ka treguar momentet e tm errit, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ku dy grabitësit u futën në banesën e saj. Ajo tregon se dy autorët kanë dh unuar dhe ka dëm time në njërin krah. “Më hodhën përtokë. Më thanë ku ke paratë. Po për zotin më rr ahën. Në krah kam dëmtime./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Më morën me shk elma. Nuk e di sa ishte ora. Zoti më ka zgjidhur. Nuk e di, me dhë mbë jam zgjidhur. Jo, jo nuk ka ndodhur. Në fshat ka ndodhur gjithmonë. Nuk i njoh autorët. Çfarë të them? Thirrja ime është që të gjejnë autorët. S’kam bërë keq, s’kam dhu nuar kënd. S’kam burrë e fëmijë. Kam frikë të jetoj këtu.”, tha ajo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet