Lajm

Vràsjà E 20-Vjeçαres Në Sy Të Fοshnjës Së Saj, Ja Pyetjet Që Po ‘Çmendίn’ PoΙicinë Greke

Rreth një muaj më parë Greqia u tr o ndit nga v a s ja ma ka bre e 20-vjeçares Caroline Crouch në sy të bashkëshortit dhe foshnjës së saj.Mirëpo ndërkohë që kanë kaluar jo pak ditë nga kjo ngjarje e rë n dë dhe pavarësisht përpjekjeve që po bën policia, ende nuk janë kapur autorët e kësaj krimit sh o k ues.PYETJET E POLICISË:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Si ka mundësi që v r a s ë sit të kishin përgatitur me detaje skenarin për të mos u kapur nga kamerat, por të harronin që të merrnin me vete materiale për të lidhur të zotët e shtëpisë?Pse morën vetëm 15 mijë euro dhe asnjë send tjetër me vlerë nga banesa?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Si ka mundësi që v ik t i ma nuk ka në trup asnjë shenjë që të tregojë se ka l u f t uar me v r a s ës it e saj?Pse autorët, megjithëse kaq të ku jdesshëm, nuk morën me vete ose shka t ërr uan celularët e çiftit?Pse nuk u gjetën gju rmë gishtash, material gjenetik ose gjurmë dorezash në ngjitësin?Pse mungon vetëm karta e kujtesës?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet