Lajm

Skandaloze , plas sherri në mes të shkollës, mësuesja dhe një nëne që ka djalin autik

Skandaloze në Durrës, plas sherri në mes të shkollës, mësuesja dhe një nëne që ka djalin autik/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fëmija i zonjës Rusa është me aftësi ndryshe dhe sipas të ëmës, mësuesja Valentina Jance e dhunon verbalisht, duke qenë dhe mësuese në të njëjtën shkollë. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet