Lajm

Në Pishinë I Tha S’të Rezistoj Dot/ Stela Degjeneron Çimin: Juve Ju Pëlqen Ta Ngrohni Dhe Ta….

Çimi ka përmendur mënyrën se si vajzat nuk pranojnë të afrohen me ata dhe është tepër e vështirë të marrësh një puthje prej tyre. Ndërsa Stela nuk ka hezituar t’i tregojë se ato i japin mundësinë që të takohen, ndërsa me ironi shtoi se atyre i /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

pëlqen të ngrohin karrigen.Stela: Ju nuk e shihni që jeni të pavendosur.Çimi: Kur sheh tjetrin që rri “stand by”, çfarë të bësh.Stela:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ne ju japim mundësinë dhe duhet të na bëni për vete. E kanë keqk uptuar, i japim mundësinë duke i zgjedhur dhe duhet të na bëni për vete.Çimi: Domethënë nuk ju bëjmë dot për vete? Stela: Juve ju pëlqen të ngrohni karrigen./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet