Lajm

Fundi I Botës: Tempulli I Tretë Në Jerusalem Përmbys “Profecinë Biblike” Për Ditën E Kiametit

Peter Begley, ka thënë në mënyrë të sigurt se ne për momentin “po jetojmë ditët e fundit”. Sipas Irvin Baxter nga “EndTime Ministries”, Tempulli i Tretë i Shenjtë do të rindërtohet në shtatë vitet e fundit të ekzistencës së botës. Predikuesi i /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

kiametit thotë se kjo do të ndodhë në tri vitet e para të fundit të botës dhe do të jetë “shenja më e dukshme” që fundi i botës po vjen.“Derisa vendoset, themeli është në Tempullin e Malit, çdo kanal televiziv në Tokë do ta transmetojë këtë ngjarje të jashtëzakonshme”, ka thënë Baxter. “Profecia Biblike, në shumë vende thotë se Tempulli i tretë do të ndërtohet në/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

të ardhmen e afërt”, ka thënë Rick Brinegar dhe Dave Robbins nga Endtime Ministries.“Te Mateu 24:1-2, Jezusi i thotë dishepujve të tij që Tempulli i Dytë do të shkatërrohet krejtësisht. Në Mateun 24:3 në tërë kapitullin, Jezusi ulet në Malin e Ullinjve që ka pamjen nga Tempulli i Dytë, derisa ai profetizon ngjarjet që do të vinë para se ai të ringjallet për herë të dytë”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet