Lajm

Vajza e varfër nga Puka: Isha në rrugicë, ndjeva një dorë në b*th, kur u ktheva nuk e doja me jetën

Vajza e varfër nga Puka: Isha në rrugicë, ndjeva një dorë në b*th, kur u ktheva nuk e doja me jetën/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo thotë se është ndjerë shumë keq nga episodi tm.er rues dhe ende sot nuk e ka marrë veten. Ajo apelon që femrat të denon cojnë kur bien pre e këtij ab.uz imi..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo thotë se është ndjerë shumë keq nga episodi tm.er rues dhe ende sot nuk e ka marrë veten. Ajo apelon që femrat të denon cojnë kur bien pre e këtij ab.uz imi..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet