Lajm

Nëna lë diçka pranë foshnjës së sapolindur, ditën tjetër, infermierja bën zbulimin që ka sho.kuar me mijëra njerëz

Në vitin 2001, Yamile Jackson lindi Zachary-n. Fëmija ka lindur 12 javë më parë. Për shkak të disa nd ërl iki m eve, Zachary lindi e muaj para kohe./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai peshonte më pak se një kile dhe duhej të kalonte 155 ditë në kujdes int ens iv neonatal. Yamilie qëndroi me të çdo ditë, megjithëse i duhej ta linte natën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Yamile, e cila është një mjeke në profesion, donte ta bënte fëmijën të ndiejë praninë e saj, edhe kur ajo nuk ishte aty.Në shtëpi, ndërsa po lante enët, asaj i lindi një ide të shkëlqyer.Ditën tjetër mori një palë dorashka shumë të buta dhe i mbushi me fara liri, pastaj i çoi në njësinë e kujdesit in t ens iv neonata. Yamile i veshi dorezat gjatë gjithë ditës dhe, para se të largohej, i vendosi ato pranë foshnjës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet