Lajm

Ja Kush Ka Qenë Burri I Eli Farës: U Nda Në Kur Marina Ishte Vetëm Disa Muajshe Dhe Ar Syeja Perse Nuk U Martua Me

Ja Kush Ka Qenë Burri I Eli Farës: U Nda Në Kur Marina Ishte Vetëm Disa Muajshe Dhe Ar Syeja Perse Nuk U Martua Me/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas ndarjes ajo iu përkushtua vajzës dhe muzikës duke mos nisur më asnjë lidhje tjetër das hurie, ose të paktën asgjë nuk ishte e konfirmuar edhe pse thashethemet nuk mungonin..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet